0512 - 24 53 21

Vloerenspecialist nodig in Heerenveen?

Vloerafwerking in Heerenveen

Als u een nieuwe vloer laat leggen is het van groot belang dat deze wordt voorzien van de juist afwerking. Voor afwerking houten vloer zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten afwerkingen verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een matte lak of een natuurlijke olie. Om de keuze voor u makkelijker te maken vertellen we u graag wat meer over het oliën en lakken van uw vloer.

Vloer oliën

De oudste afwerking voor houten vloeren is olie. Met vloerolie is uw vloer beschermd tegen vuil en tot op zekere hoogte water. Deze vorm van vloerafwerking kan door onze specialisten op een eenvoudige manier worden aangebracht. Wanneer u uw geoliede vloer met zorg voorziet van onderhoud gaat deze jarenlang mee, maar het is periodiek ook wel eens nodig om uw vloer opnieuw te oliën.

Vloer lakken

Een andere populaire vorm van vloerafwerking is het lakken van uw vloer. Als u kiest voor deze vorm van vloer afwerken, dan weet u zeker dat uw vloer duurzaam en waterbestendig is. Duurzaam zult u misschien denken? Ja, want een gelakte vloer heeft minimaal onderhoud nodig en gaat daarom jarenlang mee. Eventuele krasjes die in de lak ontstaan kunt u met een speciale lakstift bijwerken.

Laat houten vloer afwerken aan de vloerspecialisten van Parketboerderij van VBN over. Neem contact met ons op via 0512 - 24 53 21. Wij komen graag bij u langs in Heerenveen.

 
 

Ons werkgebied

Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Franeker, Joure, Gorredijk, Wolvega, Dokkum en omstreken.

Waarom Parketboerderij VBN

  • Specialist in houten vloeren
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Bijzondere eigen bewerkingen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0512 - 24 53 21. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket vloeren
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies

Werkgebied

Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Franeker, Joure, Gorredijk, Wolvega en Dokkum.

Hoofdvestiging