0512 - 24 53 21

Vloerenspecialist nodig in Heerenveen?

Uitgebreid vloeradvies in Heerenveen

Heeft u geen idee welk type vloer bij uw wensen past? Of bent u op zoek naar een specifiek type vloer? U kunt niet alleen bij ons terecht voor het leggen en onderhouden van vloeren. Wij voorzien u ook graag van een eerlijk en deskundige vloeradvies. Al onze verkoopmedewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van vloeren.

Ook als u al een vloer bij ons heeft aangeschaft kunt u een beroep op onze diensten blijven doen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het leggen? Of wilt u weten hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden? Wij hebben een antwoord op al uw vragen!

Eerlijke adviezen van uw vloerspecialist

Onze vloerspecialisten zijn eerlijk en helpen u met het maken van de juiste keuzes. De meeste wensen zijn te realiseren, maar het kan gebeuren dat iets niet mogelijk is. Dit zullen wij te allen tijde aangeven. Samen met u zoeken we naar een oplossing bij uw wensen past én ook nog eens te realiseren is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Terwispel (tussen Heerenveen en Drachten) om ons ruime assortiment vloeren te bekijken. Onze specialisten kunnen u praktijkvoorbeelden laten zien en helpen u van A tot Z!

 
 

Ons werkgebied

Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Franeker, Joure, Gorredijk, Wolvega, Dokkum en omstreken.

Waarom Parketboerderij VBN

  • Specialist in houten vloeren
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Bijzondere eigen bewerkingen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0512 - 24 53 21. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket vloeren
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies

Werkgebied

Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Franeker, Joure, Gorredijk, Wolvega en Dokkum.

Hoofdvestiging